Innerlijk kind
Misschien herken je het wel…
Zodra jij je droom wil gaan leven, blijf je steken, haperen en/of blokkeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een zakelijke kwestie, zoals het opzetten van jouw nieuwe project. Of neem een situatie binnen de privésfeer: je zou dolgraag een kindje willen krijgen.Oké TOP!!! Je hebt dus helder voor ogen wat je graag zou willen (ontvangen)… 😃
En toch blijf je je geblokkeerd voelen… waardoor je wens uitblijft.😕
Bij een

blokkade zou het goed mogelijk kunnen zijn dat dit te herleiden is naar jouw innerlijk kind. Het innerlijk kind fungeert dan als het waren als de “saboteur” in plaats van de ondersteunde factor om jouw wens te realiseren.

Quote van mijn innerlijk kind
Ook ik had hier last van! Steeds bleef ik maar vastlopen op een punt om @deinnerlijkespiegel verder op te pakken en de stap te zetten om spiritueel te ondernemen, buiten mijn reguliere ondernen van mijn andere handelsnaam om. Het zat mij echt dwars en besloot daarom onder andere mijn innerlijk kind zowel spiegeltechnisch als via de engelenmethode onder de loep te nemen🔍.Bergen aan informatie en inzicht waren het gevolg! En als kers op de taart! Een mega gave quote van mijn Innerlijk Kind aan mij:

“ Ik hou van jou, jij bent mijn favoriete spiegel “. 🥰

De blokkade werd een opstap naar groei
Uit de blokkades die ik had kon ik boodschappen door krijgen die van belang waren om samen te kunnen groeien met mijn innerlijk kind. Alle blokkades waren oprecht om mij te beschermen maar heb mijn innerlijk kind liefdevol kunnen omarmen en doen laten inzien dat de blokkades mij toen wellicht dienden maar nu niet meer nodig zijn en hierdoor weer volledig zichzelf kan “zijn”. In plaats van dat mijn innerlijk kind mij nu blokkeert, krijg ik nu juist alle steun van mijn innerlijk kind! En dat voelt AMAZING kan ik je vertellen 😉

Innerlijk kind sessie in de praktijk
Via een Innerlijk kind sessie help ik je weer in verbinding met jouw innerlijk kind (waar ik het engelenwerk en spiegelwerk combineer) zodat je kan samenwerken in plaats van dat het innerlijk kind jouw tegenwerkt

…. Tijdens de innerlijk kind sessies komen de zaken naar boven die de desbetreffende situatie blokkeren. Dit kan iets zijn uit dit leven maar kan tevens iets zijn uit een vorig leven, waardoor het innerlijk kind ‘een volgende keer’ graag wil voorkomen en daarom uit liefde jouw blokkert. Om dit te realiseren wordt het innerlijk kind dan als het ware een saboteur met betrekking tot jouw ‘zijn’.

De quote van jouw eigen innerlijk kind ontvangen?
Wil jij de blokkade oplossen? En heb jij het idee dat het innerlijk kind jouw momenteel nog blokkeert? Wil jij ook zo een mooie quote van jouw innerlijk kind ontvangen?

Neem dan gerust contact met mij op (via messenger of facebook), dan zorg ik dat je op maat ondersteunt kan worden binnen een innerlijkkind sessie!

Engeltje op de foto gemaakt door Lucky Crochet

#quotevanjouwinnerlijkkind
#groeiendoorjeblokkades
#boodschappenvanjouwinnerlijkkind
#innerlijkkindsessie
#innerlijkkind
#spiegelwerk
#innerlijkwerk
#engelenwerk
#lichtwerk