De consulten

“Binnen dit proces begeleid ik jou met aandacht & liefde op maat met een van de energetische werkvormen.”

De Innerlijke SpiegelcoachOshin van der Hansz

Spiegel Consulten

Via een spiegelconsult ga jij onder mijn begeleiding op energetisch niveau de situatie die je inbrengt ontleden. Hierbij wordt de boodschap (achter de blokkade) inzichtelijk gemaakt; indien nodig kan de  spiegel worden rechtgezet en kan er worden geheeld waardoor je weer in balans komt met het voelen, denken, zijn en doen. Het consult is zowel bedoelt voor  alle leeftijden, waar per leeftijdscategorie op maat wordt gewerkt zodat de theorie direct  te begrijpen en toepasbaar is. Het Innerlijke Spiegel Consult vindt plaats in de praktijk in Den Haag. Wil je kennis maken met het Spiegelen? Vraag dan een Innerlijk Spiegeltje aan.

Innerlijke Consulten

Tijdens een innerlijk consult maak ik contact met jou en jouw persoonlijke engelenteam. Via deze kanalen geef ik antwoord op jouw vragen. Het fijne van deze consulten is dat de antwoorden op een zachte manier worden doorgegeven waarbij er altijd in mogelijkheden wordt gekeken. Ook praktische aanwijzingen en liefdevolle raad kan worden gegeven om je leven verder te verrijken op diverse niveaus. De consulten kunnen plaats de praktijk in Den Haag. Een aantal consulten kunnen ook op afstand via Zoom / Facebook Messenger.

Workshops

Wil je op een ontspannen manier kennis maken met het spiegelen of lichtwerk? Dan is een workshop een geschikte keuze! Via een workshop kan ik het spiegelen en/of lichtwerk via een thema onder de aandacht brengen waarbij gegarandeerd naar huis gaat met een nieuwe tool die je direct kan toepassen in het dagelijks leven! Het is ook mogelijk om een workshop op aanvraag te verzorgen!