De Innerlijke Consulten

A. Innerlijk Spiegeltje

Wil je kennis met mijn manier van werken? Vraag dan een Innerlijk Spiegeltje aan en ontvang een kort antwoord op je vraag en een kort advies welk consult het beste bij je vraag past.

B. Engelenkaart reading

Zit je met een brandende vraag waar je naast een antwoord ook het verdiepende inzicht wil ontvangen? Dan is een Engelenkaart reading iets voor jou. Via de Engelenkaarten maak ik contact met jouw persoonlijk engelenteam om hun antwoorden op jouw levensvragen te kunnen doorgeven. Denk hierbij aan vragen over:
– jouw relatie(s) (in het ruimste zin van het woord);
– jouw studie- of werk;
– jouw levensdoel;
– jouw spirituele ontwikkeling;
– jouw (mentale) gezondheid;
– jouw terugkerende patronen.

Afhankelijk van het aantal vragen dat je hebt wordt er bepaalt of je een sessie van 30 of 60 minuten dient te boeken. Het fijne van een engelenkaart reading is dat de antwoorden op een zachte manier worden doorgegeven waarbij er altijd in mogelijkheden wordt gekeken. Ook praktische aanwijzingen en liefdevolle raad kan worden gegeven om je leven verder te verrijken op diverse niveaus.
Een kaart reading kan zowel in de praktijk als op afstand via Zoom.

Let op: raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts!

C. Mediumreading

Zou je dolgraag een bericht willen ontvangen van iemand die (recentelijk) is overleden of zit je nog met vragen, dan is er de medium kaartreading. Afhankelijk van het aantal vragen wat je hebt wordt er bepaalt of je een sessie van 30 of 60 minuten in dient te boeken. De antwoorden worden altijd op een zachte manier doorgegeven waar ruimte is voor de overleden dierbare om boodschappen te geven maar ook advies aan jou te geven, waardoor twijfel en onduidelijkheid worden omgezet en zelfverzekerdheid en helderheid met betrekking tot jou en de overleden dierbare.
Een medium reading kan zowel in de praktijk in Den Haag als op afstand via Zoom.

D. Aquarius Akasha Reading & Healing

DE AKASHA
De Akasha staat bekend als een plek waar al jouw levens staan beschreven in de vorm van boeken. Deze levensboeken zijn opgeslagen in de levensbibliotheek, of te wel de Akasha. Binnen de Aquarius Akasha hoe ik hem heb geleerd via de opleiding, zijn naast de levensbibliotheek ook diverse landschappen, gebouwen en lichtwezens te vinden.

De Aquarius Akasha is te gebruiken voor:
– Levensvragen;
– Spirituele groei;
– Herhalende patronen;
– Jouw levensdoelen;
– Keuzes maken;
– Karma;
– Familie patronen;
– Familie doelen;
– Zielsrelaties;
– Relaties helen;
– Contact met dierbaren;
– Inspiratie;
– Heling;
– Transformeren van blokkades;
– Droomuitleg.

AKASHA READING
Aan de hand van je vraag open ik jouw Aquarius Akasha, waar ik de desbetreffende boeken lees en indien nodig stel ik vragen aan de lichtwezens, waaronder de Heren van de Kronieken. Het is mogelijk om kaarten te leggen, ik krijg vaak dan nog specifiekere antwoorden dan wanneer ik buiten de de Akasha kaarten leg.

AKASHA HEALING
Indien je in de praktijk komt voor een consult kan ik je tevens een healing geven.

AKASHA SYMBOOL
Het is ook mogelijk om een symbool op te vragen waar ik aan de hand van het symbool jouw informatie uit jouw Akasha geeft die voor dat moment van belang is om verder te kunnen met betrekking tot je vraag of de desbetreffende situatie. Ik zie de symbolen die op te vragen zijn in de Akasha als “de innerlijke spiegel sleutels” persoonlijk afgestemd op jouw. Het symbool lees ik vervolgens uit waardoor er een reeks boodschappen kunnen worden doorgegeven zonder verdere Engelenkaarten te gebruiken. Je krijgt het symbool mee naar huis  als waterafstotende kaart, waardoor je het ook als onderzetter kan gebruiken op je water op te laden. Op die manier kan de sessie nog weken optimaal doorwerken. Deze manier van werken wordt als zeer fijn ervaren door klanten.

Een Akasha reading kan zowel in de praktijk in Den Haag als op afstand via Zoom.
Een Akasha reading en healing is alleen in de praktijk live mogelijk.

E. Aquarius Angels Healing

Heb jij op fysiek; mentaal; emotioneel of karmisch niveau een klacht en spreekt het helen met de Aquarius Angels jou aan? Dan is de Aquarius Angel Healing iets voor jou. Om de Aquarius Angels Healing zo effectief mogelijk uit te kunnen voeren zal eerst worden bekeken welke klacht er precies geheeld kan worden. De werkwijze van de healing wordt van tevoren toegelicht waardoor je volledig relaxed de behandeling kan ervaren. Er wordt ten alle tijdens binnen de veilige omgeving gewerkt die wordt opgezet alvorens de healing van start gaat.

Tijdens de healing raak ik je op enkele aandachtspunten met mijn vingertoppen aan.
Door de lichtheid van de behandeling, wordt de Aquarius Angels Healing als zeer fijn ervaren. Hierbij kan het voorkomen dat je tot 24 uur na de behandeling een aanraking op de behandelplek(ken) kan voelen. Of de nazorg in tastbare of energetische lastral wordt aangeboden, zal tijdens de behandeling helder worden. De nazorg is om de helende energie van de sessie nog weken te laten doorwerken in jouw systeem.

 

F. Kinderwenskaartreading

!NIEUW!
De Innerlijke Spiegel heeft een aantal kaartreadingen ontwikkelt waarin jij  inzicht krijgt rondom jouw situatie met betrekking tot kinderwens, zwangerschap en nieuwetijdskinderen.