De Innerlijke Spiegelcoach

Mijn naam is Oshin van der Hansz en ik ben sinds 2010 met hart en ziel actief binnen de hulpverlening. Naast het begeleiden van groepen, vind ik het ondersteunen van individuen een zeer fijne manier van werken. Dit heeft te maken met het feit dat ik dan nog gerichter op maat kan werken met de klant.

Energetische behandelingen

Energetisch werken trekt mij nu al enkele jaren. Door de jaren heen heb ik zelf ook diverse energetische behandelingen ondergaan. Toen dit zulke gave resultaten opleverde voor mezelf, besloot ik terug in de schoolbanken te stappen en de vaardigheid van het spiegelen en lichtwerk eigen te maken. Ook het werken met zielskinderen en nieuwetijdskinderen heeft mij altijd enorm geïntrigeerd. De combinatie van het spiegelen en het lichtwerk heeft gemaakt dat ik nu met veel liefde en aandacht individuen en gezinnen kan ondersteunen.
Hierbij zijn mensen met een kinderwens; gezinnen met nieuwetijdskinderen mijn specialisaties & het opsporen van blokkades en het vinden van blinde vlekken mijn specialisaties.

“Wil je meer informatie over de consulten die ik aanbied? Neem dan een kijkje bij de toelichting per consult of vraag een innerlijk spiegeltje of engelenveertje aan voor een kort antwoord en advies welk consult het beste bij jouw situatie past.”

 

De Innerlijke SpiegelcoachOshin van der Hansz