Workshops

Je hebt vast wel eens een engelenkaart getrokken of dit misschien gezien bij iemand uit je omgeving. Op de getrokken engelenkaart staat een woord of een boodschap die je antwoord geeft op je vraag of ondersteunt om je gedachtepatroon te doorbreken en/of een nieuw inzicht te geven met betrekking tot de desbetreffende situatie. Het is een mooie houvast om je koers verder te kunnen bepalen.

Lijkt het je leuk om je eigen unieke engelenkaartenset te maken? Dan is de workshop Engelenkaarten maken iets voor jou! Tijdens de workshop leer je kort iets over de Engelen in het algemeen, hoe je contact kan maken en hoe je de begrippen en/of affirmaties met de bijbehorende boodschap channelt voor jouw persoonlijke kaartenset. Ook de basis van het spiegelen komt aan bod.
Door je eigen Engelenkaartenset te maken, werken ze extra krachtig, omdat letterlijk jouw energie in de kaarten is verwerkt! Een workshop waar de creatieve geest, humor en gezelligheid volop de ruimte krijgen.

Spiegelen doen we de hele dag door. Iedereen krijgt vroeg of laat in het leven te maken met één of meerdere situaties waarbij men geconfronteerd wordt met zichzelf. Dit worden ook wel spiegels genoemd. Een zeer leerzaam moment dat zal maken dat men zich verder kan ontwikkelen. Echter kunnen er soms omstandigheden zijn die het inzicht blokkeren waardoor dit groeiproces stagneert en deze situatie zich soms langere tijd blijft herhalen of zelfs terugkeert in een andere vorm. Spiegelen is een mooie tool om dit onder de loep te nemen en de spiegel(s) te helen en op te schonen.

Ben je dus nieuwsgierig naar het spiegelen en wil je volledig in balans komen en weer bewust in je eigen lijf zakken? Is het tijd om oude zaken te helen en los te laten en via jouw nieuwe IK de toekomst in te gaan? Dan is de Mirror Party iets voor jou.
Tijdens de Angel Edition zullen de engelen aanwezig zijn om je tijdens dit prachtige proces te begeleiden zodat je de Engelen zelf kan ervaren. Iedereen krijgt tijdens deze dag te horen wie er in zijn of haar engelenteam zit en waarna je nader kennis zal maken met deze prachtige lichtwezens.

De dag zal bestaan uit:

– De basisspiegel (innerlijke man -innerlijke vrouw):

– Kennismaking met jouw persoonlijke engelenteam.

– Een persoonlijke gechannelde engelenkaart die afgestemd is op jou inclusief een edelsteentje  (dat energetisch jouw proces zal ondersteunen en verder zal laten doorwerken,  nadat de workshop is afgelopen)

– Een innerlijk spiegeltje dat inzicht geeft met betrekking tot jouw situatie (je stelt van te voren je vraag en daar geven de engelen via 1 engelenkaart een kort antwoord en advies over dat je individueel zou kunnen doen via een spiegelsessie of engelenconsult. Het Innerlijk Spiegeltje ontvang je op de workshop dag hard copy). Je ontvangt dan tevens een korting voor een individuele sessie die bijgevoegd zit in de envelop van het Innerlijk Spiegeltje.

– Een gezonde lunch

– Nazorg via Whatsapp /Messenger.

De workshop zal plaats vinden tussen 10:00 en 15:00 uur en bedraagt voor deze editie, dit kalenderjaar €55,- per persoon.

De eerste volgende twee opties qua data voor deze workshop zijn:

  • Zaterdag 10 augustus
  • Zaterdag 7 september

Opgeven kan tot en met 31 juli a.s.